неділя, 31 березня 2019 14:23

Прикордонники зафіксували підозріливу зацікавленість кримських окупантів виборами

Прикордонники зафіксували підозріливу зацікавленість кримських окупантів виборами
Понад 5 тис. громадян із Криму та Севастополя зареєструвалися для участі у виборах. Фото: УНІАН

Російська окупаційна влада Криму може перешкоджати громадянам заїхати на материкову частину України, щоб проголосувати на виборах президента.

Про це на брифінгу повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Від громадян, які перетинають адмінмежу для в'їзду на материкову Україну, ми отримали інформацію про те, що представники країни-окупанта здійснюють опитування громадян, які слідують на материк, запитують у них мету поїздки, чи збираються вони голосувати, за кого й іншу інформацію, пов'язану з виборчим процесом.

У нас нема інформації, чи повернули вони когось із тих, хто заявив про намір голосувати. Але з високою долею ймовірності можна припустити, що вони не дають можливість поїхати проголосувати людям, які про це заявили", - сказав Слободян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в безпеці: на вулиці міст вийшли спецзагони СБУ

Міністр оборони Степан Полторак попереджав, що Росія та підпорядковані їй терористичні угруповання на Донбасі намагатимуться завадити провести 31 березня вибори президента України.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники зафіксували підозріливу зацікавленість кримських окупантів виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі