субота, 17 березня 2012 17:19

"Прийде а-ля Тимошенко і посадить Януковича за "Межигір'я" - нардеп

"Прийде а-ля Тимошенко і посадить Януковича за "Межигір'я" - нардеп

Альтернативи чинній владі поки що немає.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат-"нунсівець" Анатолій Матвієнко.

"Теперішня опозиція йде з гаслами проти влади заради такої самої влади. А має бути влада заради розвитку. Перші паростки таких сил — якісь об'єднання, громадські організації — гуртуються у "Фейсбуці". От дивлюся на Росію й бачу, що соціальні мережі хороші для консолідації "проти". Але це — аморфний рух. Він не має розуміння, що робити далі. Пора зупинитися. Одні політики до цього мають прийти самі, інші — з переляку. Усі мають усвідомити неприпустимість вибіркового правосуддя, незворотність кримінального покарання за злочин. Це спонукатиме до виправлення допущених помилок", - зауважив він.

На його думку, зміни в країні потрібно починати зверху — від президента .

"Це неможливо робити знизу. Маємо почати зверху. Я на місці Януковича віддав би "Межигір'я" й оголосив конкурс на краще його використання. Еліта має усвідомити, що ми йдемо безперспективним шляхом, потрібно дотримуватися певних правил і бути відповідальним за суспільство. Янукович сидітиме, якщо він цього не зрозуміє і не зробить. Прийде а-ля Тимошенко і посадить його за "Межигір'я", харківські угоди, багато іншого. Або він виїде з країни", - додав Матвієнко.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Прийде а-ля Тимошенко і посадить Януковича за "Межигір'я" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі