середа, 22 лютого 2023 22:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Президент про бої на сході: воїни стримують атаки ворога і знищують його

Президент про бої на сході: воїни стримують атаки ворога і знищують його
Президент подякував українським захисникам. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Захисники на сході України стримують атаки російських окупантів і знищують ворога.

У районі Мар'їнки відбувається чи не половина всіх ворожих атак за цим напрямком. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"В районі Мар'їнки Донецької області особливо ефективно діють бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, які щодня й щоночі стримують атаки ворога. В тому районі відбувається чи не половина всіх атак за цим напрямком. Наші воїни стоять міцно. Дякую", – сказав Зеленський.

Також президент відзначив бійців 15 полку Національної гвардії, які боронять Луганщину.

"І не лише захищають наші позиції, а й так нищать ворога, що реально обмежують наступальні можливості окупанта на конкретному напрямку. Дякую вам, хлопці", – звернувся Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ спалила російські танки і вдарила по піхоті окупантів – відео

За минулу добу є результат у п'ятого окремого штурмового полку і 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, сказав президент.

"Які хоробро знищують ворога на півдні від Бахмута. Дякую, воїни", – заявив.

Зеленський подякував всім, "хто тримає всі наші північні, східні та південні напрямки".

"Слава українським воїнам. Слава всім, хто посилює нашу державу. Слава нашому прекрасному народу. Слава Україні", – звернувся президент.

Російські окупанти провалили наступальні дії на на Куп'янському і Лиманському напрямках. Також провалили наступ на інших двох напрямках.

Українська авіація завдала 10 ударів по ворогу та його військовій техніці.

Вчора Сили оборони України знищили понад 620 окупантів. За 364 день війни знищили понад 145 060 окупантів, 6569 броньованих машин ворога, 3334 танків, 299 літаків і 287 гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «Президент про бої на сході: воїни стримують атаки ворога і знищують його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі