четвер, 26 грудня 2019 16:41

Представник США зробив заяву про справу Шеремета

Представник США зробив заяву про справу Шеремета
Тейлор читав українську пресу і каже - є питання.

Тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор не впевнений, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков особисто переконаний у провині тих, кому висунули офіційні звинувачення у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

"Він не повідомив нас про свої висновки, але він сказав, що попереду "багато роботи". Тому я справді не думаю, що і він сам переконаний", - сказав Тейлор, пише "Європейська правда"

"Аваков провів дуже детальний брифінг для нас, закордонних послів. Але водночас я читаю, що пише українська преса, і чудово розумію, що є питання. Аваков запитав кілька держав-партнерів про допомогу (у розслідуванні. - ред.). І мені відомо, що кілька з них зараз вивчають, чим би ми могли допомогти", - заявив представник США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоненко записав відеозвернення з ізолятора

13 грудня Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжні заходи музиканту й добровольцю Андрієві Антоненку, дитячому кардіохірургу й волонтерці Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь.

Перших двох арештували на два місяці без права на заставу. Дугарь відправили під цілодобовий домашній арешт.

За місяць до цього взяли під варту подружжя добровольців, ветеранів війни Інну та Владислава Грищенків. Їх підозрюють в організації та вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Зараз ви читаєте новину «Представник США зробив заяву про справу Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі