четвер, 26 грудня 2019 13:43

"Разом ми — сила" - Антоненко записав відеозвернення з ізолятора

"Разом ми — сила" - Антоненко записав відеозвернення з ізолятора
Андрій Антоненко подякував усім, хто його підтримує, і привітав з прийдешніми святами

Військовий доброволець і музикант Андрій Антоненко, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета, записав відеозвернення з ізолятора тимчасового утримання.

Ролик був опублікований на YouTube-каналі юридичної компанії "Сенс консалтинг".

У своєму зверненні Антоненко подякував усім, хто його підтримує, і привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Шеремета: оголосили результати експертизи

"Сподіваюся і вірю, що ми скоро побачимося. Тому що ви все знаєте, що я не маю ніякого відношення до цього трагічного випадку - загибелі Павла Шеремета - від слова "зовсім". Це все - підступна провокація чи якийсь задум, на який ми поки не маємо відповіді. Сподіваюся, що Поліна нам організує великий концерт, ми зберемося, вип'ємо, поспілкуємося і все буде добре. Головне - пам'ятати, що разом ми - сила, і разом ми все переможемо. Спасибі всім, прекрасні мої люди!", - сказав Антоненко.

13 грудня Печерський районний суд у Києві обрав запобіжні заходи музиканту й добровольцю 41-річному Андрієві Антоненку, дитячому кардіохірургу й волонтерці 40-річній Юлії Кузьменко та військовій медсестрі 26-річній Яні Дугарь. Перших двох арештували на два місяці без права на заставу. Дугарь відправили під цілодобовий домашній арешт. За місяць до цього взяли під варту подружжя добровольців, ветеранів війни 40-річну Інну та 41-річного Владислава Грищенків. Їх підозрюють в організації та вбивстві журналіста, виконавчого директора інтернет-видання "Українська правда" 44-річного Павла Шеремета.

Зараз ви читаєте новину «"Разом ми — сила" - Антоненко записав відеозвернення з ізолятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі