пʼятниця, 20 грудня 2019 11:43

Вбивство Шеремета: Антоненко подав до суду на Зеленського, Авакова і Рябошапку

Підозрюваний у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко подав позов на посадових осіб, які зганьбили його репутацію.

Про це адвокат Святослав Жерновніков написав у Facebook.

"До Печерського суду, від Андрія Антоненка (Riffmsater), подано позов до посадових осіб, які зганьбили його репутацію", - зазначив він.

У заяві йдеться про те, що під час брифінгу представники МВС повністю проігнорували норму за принципом презумпції невинуватості, а також принцип честі і гідності громадянина і людини.

Військовослужбовець подав позов на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, президента України Володимира Зеленського, Генерального прокурора Руслана Рябошапку, а також першого заступника голови Нацполіції, начальника кримінальної поліції Євгена Коваля.

Також Riffmsater позивається до третьої особи - телеканалу "Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Шеремета: суддя взяв відвід від справи

Автор: Fb/Святослав Жерновников
 

13 грудня Печерський суд заарештував до 8 лютого 2020 року військовослужбовця і музиканта Андрія Антоненка. Суд також заарештував лікаря-хірурга Юлію Кузьменко. Перед цим суд обрав запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета військовій медсестрі Яні Дугар у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці (до 8 лютого).

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Шеремета: Антоненко подав до суду на Зеленського, Авакова і Рябошапку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі