середа, 11 січня 2012 11:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Поживанов підтримує рішення чоловіка Тимошенко емігрувати, але нікому такого не бажає

Поживанов підтримує рішення чоловіка Тимошенко емігрувати, але нікому такого не бажає

Колишній голова Держкомрезерву Михайло Поживанов вважає, що Олександр Тимошенко вчинив правильно, попросивши політичного притулку у Чехії.

"Вважаю, що Олександр Тимошенко вчинив правильно. І в інтерв"ю "Радіо Свобода" він назвав причини, з якими не посперечаєшся. Враховуючи позицію Чехії та ЄС про відсутність правозахисної системи в Україні, цей процес може стати масовим", - сказав Поживанов в ексклюзивному коментарі ТСН.ua з Австрії.

Утім, як зауважує вимушений емігрант, наслідувати його приклад і приклад Олександра Тимошенка він не радив би, адже перебуваючи за кордоном, він все одно є обмеженим у свободі, у першу чергу, у свободі бачити близьких в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман не вважає чоловіка Тимошенко політиком

"Радити нікому не буду, бо це не рай жити з обмеженням свободи пересування і невизначеності у майбутньому для себе і для родини. Плюс неможливість відвідувати Україну, рідних і близьких людей", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко підтримала втечу батька до Чехії

Нагадаємо, сам Поживанов також чекає згоди на політичний притулок від влади Австрії. Він вважає кримінальну справу, заведену проти нього, політично вмотивованою, а звинувачення – сфабрикованими.

Зараз ви читаєте новину «Поживанов підтримує рішення чоловіка Тимошенко емігрувати, але нікому такого не бажає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі