вівторок, 14 січня 2014 08:41

Посол Німеччини відправив Луценку квіти і лист підтримки

Посол Німеччини відправив Луценку квіти і лист підтримки
Крістоф Вайль Фото: gazeta.zn.ua

Після вчорашньої зустрічі в МЗС, де міністр закордонних справ Леонід Кожара і " силовики " намагалися переконати дипломатичний корпус в тому , що " Беркут" не бив Луценка", посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль передав Юрію Луценку до лікарні лист підтримки та квіти.

Як повідомила дружина політика, народний депутат України Ірина Луценко , поведінка влади під час зустрічі з представниками посольств і озвучена версія про те , що "міліція Луценко не била " , обумовлена ​​пропасними спробами влади уникнути відповідальності за неправомірне застосування сили щодо мирних протестувальників і загрозою застосування санкцій.

Нагадаємо, 10 січня біля будівлі Києво -Святошинського районного суду, де було винесено вирок у справі "васильківських терористів", сталася бійка між активістами Майдану і співробітниками спецпідрозділу "Беркут". Жорстке протистояння тривало близько півгодини, постраждали близько двох десятків людей.

Пізніше кілька десятків автомобілів "Автомайдану" і маіданівці взяли в живе кільце автобуси з "Беркутом", які, на думку " Автомайдану ", були причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

Під час однієї з бійок "беркутівці" кийками розбили голову Юрію Луценку.

Зараз ви читаєте новину «Посол Німеччини відправив Луценку квіти і лист підтримки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі