четвер, 10 листопада 2016 17:04

Порошенку підказали, як зібрати мільярди

Порошенку підказали, як зібрати мільярди
facebook.com

Великі капітали чиновників можна амністувати під позику.

Про це LB.ua розповів правозахисник Мирослав Маринович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де ти, голубе сизий, взяв ці гроші?" - Порошенко

"Я б на місці Порошенка запропонував укласти новий суспільний договір – тому, хто захоче віддати гроші під спеціальну позику – буде амністія. Хто не захоче – будемо дізнаватися, звідки вони їх взяли й судити. Це як "внутрішній транш" від наших скоробагатьків, замість траншу з ЄС. Ну жили ми 25 років за законами олігархічно-кримінального ладу, ну далі не йде. Давайте змінимо правила гри і станемо успішними, інакше нас розтерзають більшовицькі настрої. Я б тоді їх вважав рятівниками держави", - пояснив він.

Водночас не треба повертатися до радянської практики, додав він.

"Думаю, що народ не зруйнує те добре, що зараз робиться, що не переможуть соціалістичні настрої. Наприклад, після оприлюднення е-декларацій декотрі почали говорити, що треба відібрати гроші в чиновників. Це називається експропріація експропріаторів, так робили більшовики. Хіба маємо ми повторювати цю помилку? Ні! Я не хочу в них забирати ті гроші. Не хочу частину життя дізнаватись, де вони їх взяли. Я на це не маю часу. Я тільки хочу, щоб ті гроші не лежали в нього у панчосі. У час війни жінки знімали сережки і клали на тацю. Ми маємо зробити так, щоб ці гроші працювали на державу", - сказав Маринович.

До перевірок е-декларацій приєднається МВФ.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку підказали, як зібрати мільярди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі