четвер, 22 червня 2017 18:54

Порошенко розповів про зустріч з Меркель

Порошенко розповів про зустріч з Меркель
Президент Петро Порошенко провів зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Фото: 112.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Політики обговорили загострення ситуації на Донбасі та продовження Європейським Союзом санкцій проти Російської Федерації до повного виконання нею домовленостей, досягнутих в Мінську (Білорусь).

Президент зазначив, що це питання обговорювалось з президентом Європейської Ради, лідерами європейських держав - членів Європейської народної партії, зокрема Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, лідерами Іспанії, Хорватії та інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко збирається до Макрона

"Думаю, що це перемога українського народу, Української держави, української дипломатії. Це сильна мотивація - повернути Росію за стіл переговорів і забезпечити виконання безпекового компоненту Мінських угод", - наголосив Порошенко.

Президент зауважив, що традиційно рішення про санкції продовжуються на півроку і "це дає можливість Росії зробити дуже прості речі: вивести свої війська, звільнити українських заручників, співпрацювати з місією ОБСЄ і забрати свої гармати, танки, системи залпового вогню, якими росіяни вбивають українців".

Зустріч президента України Петра Порошенка із президентом США Дональдом Трампом була повноцінною і детальною.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про зустріч з Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі