неділя, 25 травня 2014 17:16

Порошенко йде ганебним шляхом Януковича - Павловський

Порошенко йде ганебним шляхом Януковича  - Павловський
Андрій Павловський. Фото: kyiv.ridna.ua

Кандидат у президенти Петро Порошенко йде ганебним шляхом Януковича.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

"Порошенко повторює те, що Янукович у 2010 - уникає діалогів, дебатів напряму зі своїм опонентом. На жаль, цей шлях повторюється і це не дає людям зробити свідомий вибір. Все таки виборці повинні почути пряму дискусію, боротьбу думок, програм, а не так, що олігарх, який має канал, промиває мізки виборцям. І ті голосують, піддаючись на телевізийну маніпуляцію", - зазначив він.

За його словами Порошенко уникає дискусії, бо почув би багато неприємних запитань. Довелось би пояснювати природу своїх статків, які перші кроки робитиме, яка його команда. Людина, яка хоче стати президентом, досі не назвала, хто в нього буде в Адміністрації, кого запропонує в уряд. Це темна конячка, на яку вчергове купуються люди", - сказав нардеп.

Він вважає, що Порошенко маніпулює, коли закликає голосувати за людину, яка переможе в першому турі.

"Це маніпуляція на святому. Типу, якщо не оберете мене у першому турі, то буде війна. Путін нас бомбитиме і вводитиме війська. Тому люди, особливо старші, бояться цього, хочуть миру. А Порошенко залякує: якщо не я то війна", - зазначив Павловський.

Він зауважив, що ситуація в країні відразу ж не покращиться.

"На сході низам дуже сподобалося, що коли береш зброю, можеш зайти в салон і вибрати собі машину. Або зупиняєш інкасаторську машину і виймаєш мільйони. Тому маргінали і п'яниці із зброєю відчули, що вони чогось варті. Тепер не так просто цього джина загнати назад. Навіть Ахметову це не вдається. Тому і бачимо пікет під його домом. А він би міг стабілізувати ситуацію за дві годин. Міг би дати команду своїм приватним охоронцям, яких кілька тисяч. В результаті Ахметов догрався, що маргінали збираються штурмувати його будинок, віднімають у ньог майно. Ахметову варто було б із своїх мільярдів виділити гроші і озброїти активістів бронежилетами, зброєю. Тоді вони б захистили Ахметова. Мені дзвонили хлопці-афганці з Горлівки, і розповіли, що виходили захищати міліцію з держаками від лопат. Терористи їм сказали, що якщо ще раз прийдуть, то вони їх перестріляють. Афганці ж просять зброї і кажуть, що самі розстріляють. Але проблема в тому, що в нас і в'яле керівництво АТО і Ахметов гроші не дає", - зауважив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко йде ганебним шляхом Януковича - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі