четвер, 11 червня 2020 14:21

Помста, яка матиме погані наслідки - експосол Канади про переслідування Порошенка

Помста, яка матиме погані наслідки - експосол Канади про переслідування Порошенка

Впливовий канадський дипломат, надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні у 2014-2019 роках Роман Ващук застеріг владу України від планів "кинути Порошенка за ґрати, тон яким задають емісари Портнова і Коломойського".

Про це він написав у Twitter.

"Плани кинути Порошенка за ґрати були вже посеред 2019 року, тон яким задавали емісари Портнова/Коломойського у прагненні помсти за економічні та репутаційні втрати і політичних зисків на тлі негативного публічного сприйняття Порошенка, яке допомогли створити їхні медіа. Я казав про це раніше і продовжую вірити в те, що очищення від корупції в оточенні попередників - це добре і необхідно. Але відкрита вендета проти важливого, відомого партнера для західних досягнень останніх 5 років буде стратегічною помилкою і матиме дуже погані наслідки", - наголошує Роман Ващук.

10 червня Порошенко прийшов в Офіс генпрокурора з адвокатами і народними депутатами від "Європейської солідарності" для зустрічі з генпрокурором Іриною Венедіктовою.

Працівники прокуратури не пропускали народних депутатів до приймальні генпрокурора, депутати заявили про порушення їхніх прав і згодом зайшли до приміщення.

Порошенко, його адвокати і деякі парламентарії були в кабінеті Венедіктової.

Генпрокурор адресує всі запитання щодо підозри Порошенку до слідчих.

Зараз ви читаєте новину «Помста, яка матиме погані наслідки - експосол Канади про переслідування Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі