середа, 29 травня 2013 11:53

Політична ситуація в Україні нагадує еротико-порнографічний бестселер - письменник

Політична ситуація в Україні нагадує еротико-порнографічний бестселер - письменник
Курков: "Еріка Леонард Джеймс навіть не знала, що вона написала про Україну". Фото: Юлія РУДЕНКО

Відомий український письменник Андрій Курков порівняв політичну ситуацію в Україні з еротико-порнографічним романом, світовим бестселером "50 відтінків сірого" Еріки Леонард Джеймс.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Про політичну ситуацію в Україні вийшла книга "50 відтінків сірого" Еріки Леонард Джеймс, – говорить Курков. – Тобто уся наша політична палітра має 50 відтінків цього кольору. Ця погана американська письменниця навіть не знала, що вона написала про Україну. Правда, я не читав цей роман, але для оцінки мені вистачає його назви і опису".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куркову пропонували написати роман, в якому готується вбивство Тимошенко

Письменник також згадав про високогонорарні книги президента України Віктора Януковича.

"Я шукав його книжки, але їх так швидко розбирають. Можливо, там у видавництві немає письменників на такому рівні, які б могли конкурувати з президентом. Цікаво, що вже весь світ знає про високі гонорари Януковича", – зазначив літератор.

Він також додав, що на одній із зустрічей в Європейському Парламенті світові політики запитували, чи можна привезти книги президента України, адже у їхніх книгарнях вони відсутні.

Зараз ви читаєте новину «Політична ситуація в Україні нагадує еротико-порнографічний бестселер - письменник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі