вівторок, 29 березня 2022 17:00

Подоляк розповів, від чого залежатиме наступний раунд переговорів з РФ

Подоляк розповів, від чого залежатиме наступний раунд переговорів з РФ
Коли може відбутися наступний раунд українсько-російських переговорів. Фото: twitter.com/Podolyak_M

Наступний раунд переговорів між Україною та Росією відбудеться після очних доопрацювань у підгрупах.

Також важливо отримати реакцію Кремля на концепцією запропонованого українською стороною договору безпеки. Про це заявив радник Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі виданню "Українська правда".

За його словами, вже тривають консультації у юридичній та військовій підгрупах, тому важлива їхня деталізація. Вже після доопрацювання буде відома дата другого раунду переговорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Делегації мають достатньо матеріалу для зустрічі Зеленського і Путіна - Арахамія

"Вже є перша позитивна реакція опонентів - готовність радикально припинити вогонь на чернігівському та київському напрямках. Що дозволить вирішити суттєві гуманітарні проблеми", - підкреслив Подоляк.

За інформацією видання, російська делегація вже вилетіла зі Стамбула.

Водночас російське пропагандистське видання "РИА" з посиланням на власні джерела повідомило, що українсько-російські переговори далі відбуватимуться у відеоформаті.

У вівторок, 29 березня, у турецькому Стамбулі відбулися переговори між Україною та Росією. Вони тривали близько трьох годин. На початку делегації країн зустрілися з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Після цього зустріч пройшла у закритому форматі в його офісі та завершилася близько 14:15.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк розповів, від чого залежатиме наступний раунд переговорів з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі