четвер, 21 липня 2011 13:37

Під Черкасами 17 людей потрапили в смертельне ДТП

20 липня близько 14 години на дамбі під Черкасами лоб в лоб зіштовхнулись "РЕНО-логан" і ВАЗ-2107. Обидві зачепили ВАЗ-21099. Внаслідок аварії 59-річний водій "сімки" і 51-річна пасажирка рено загинули на місці. Шестеро пасажирів постраждало, серед них троє дітей віком 10, 11 і 15 років. Щоб звільнити людей із пошкоджених автомобілів рятувальникам довелось використовувати спеціальне обладнання. Всі постраждалі перебувають у лікарнях Черкас. Водій і пасажири серйозних ушкоджень не отримали. Всього в машинах перебувало 17 осіб. Винним у трагедії називають водія рено Миколу Роженцова, який виїхав на зустрічну смугу.

"Коля з дружиною поверталися з Черкас, - розповів Gazeta.ua житель села Петриківске Драбівського району про водія рено. - Перед цим він з дружиною Лолітою повернулися з Росії. Кажуть, трохи відпочили і потрібно було з'їздити в Черкаси. Більше всього, що він заснув і таке сталося".

Лоліта і Микола Роженцові мають четверо дорослих дітей, віком від 17 до 30 років. Кілька років тому взяли ще четверо прийомних. Двох хлопчиків-братів і двох дівчаток.

"У них колись ще в Росії згоріли четверо своїх дітей. Їх залишили буквально на 20 хвилин. Потім народили ще стільки, коли переїхали сюди, то вирішили взяти ще чотирьох чужих. Лоліта казала, я хочу їм дати все те, що могла своїм рідним дітям, які загинули", - розповіла соціальний педагог навчально-виховного комплексу села Нехайки 43-річна Раїса Клочко.

Жінка зауважила, що Ярослава, одного з прийомних хлопчиків, поклали до неврології з черепно-мозковою травмою. А його брат Вадим в травматології. Їхній стан задовільний. Микола Роженцов лежить в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Під Черкасами 17 людей потрапили в смертельне ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі