неділя, 11 вересня 2011 14:51

"Під Януковичем земля тане, як сніг. Невдоволення наростає" - нардеп

"Під Януковичем земля тане, як сніг. Невдоволення наростає" - нардеп

Після того, як посадять екс-прем'єра Юлію Тимошенко, наступним буде спікер Володимир Литвин.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Вибух від справи Юлії Тимошенко треба перебити іншим. Тому посадять Литвина або Кучму. Більше шансів у Литвина. Це лягає в загальну концепцію Партії регіонів прибирання не своїх. Вони ж прибрали людей Литвина з лісу, транспорту", - заявив він.

Юлія Тимошенко навіть за ґратами буде лідером опозиції і партії "Батьківщина", переконує політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок Тимошенко можуть оголосити вже в п'ятницю - "бютівець"

"Спілкуватиметься якимись іншими методами. Наприклад, Беназір Бхутто керувала опозицією Пакистану з-за ґрат, вийшла і стала президентом. Лех Валенса майже прямо з тюрми прийшов до влади. В "Батьківщині" є група людей, які можуть реально оприлюднювати позицію партії, є обласні керівники. Юлія Володимирівна усвідомлює, що зараз треба переходити до більшої колегіальності у прийнятті рішень. Так чи інакше, наші депутати працюватимуть із народом. У Януковича земля тане під ногами, як сніг. Невдоволення наростає. Вчителям підвищили зарплату на 6–7 гривень, а буханець хліба в Києві подорожчав на 3 гривні. А якщо вчителі та працівники дитсадків не з'являться на роботу на один день — відчує вся країна. І влада цього боїться. З'явився паркан біля Верховної Ради, міліції більше, ніж армії", - сказав Бондаренко.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «"Під Януковичем земля тане, як сніг. Невдоволення наростає" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі