понеділок, 22 січня 2024 02:59

Перша леді розповіла, як змінився Зеленський під час війни

Перша леді розповіла, як змінився Зеленський під час війни
Перша леді Олена Зеленська розповіла, як змінився її чоловік. Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський за час повномасштабної війни став більш сентиментальним в простих речах

Деякі риси президента стали більш гострішими і більш важливими - це впертість, цілеспрямованість, витривалість, перша леді Олена Зеленська розповіла в ефірі національного телемарафону, пише Gazeta.ua.

"Ці риси важливі завжди і будь-який людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни - вони дуже важливі", - зауважила перша леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я провів рік із Зеленським і побачив, як він повністю змінився

Зеленський зараз дуже цінує дуже прості речі - спілкування зі своєю родиною. Його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, яка буде пов'язана з дітьми, зазначила вона.

"Надіслати йому фотографію сина або переповісти, що сказала донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був до цього", - каже перша леді.

Олена Зеленська навчалася в одній гімназії з майбутнім чоловіком, але в паралельних класах. Познайомилися у Криворізькому національному університеті. Олена здобувала вищу освіту на будівельному факультеті, Володимир Зеленський - на юридичному. Після восьмирічних стосунків у 2003 році одружилися. Подружжя виховує сина Кирила і доньку Олександру.

Перша леді України увійшла до списку найвпливовіших жінок світу "Жінка року - 2023" за версією американського видання Financial Times.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді розповіла, як змінився Зеленський під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі