пʼятниця, 03 листопада 2017 04:32

Патріарх Кирило носить Путіну тапочки в зубах – екс-депутат Держдуми РФ

Патріарх Кирило носить Путіну тапочки в зубах – екс-депутат Держдуми РФ
"З усіма, хто бажає разом з ним грати у "державну гру", це все рівно стосунки суворо субординаційні", - говорить Невзоров

Президент РФ суворо дотримується субординації, а патріарх Кирило розуміє, що це в обличчі Путіна – керівництво.

Таку думку в програмі "Бацман" висловив колишній депутат Держдуми РФ, публіцист, режисер Олександр Невзоров.

Свого часу Невзоров навчався у духовній семінарії, але покинув її. "Я туди прийшов, це, мені здавалось дуже екзотично, це був інший світ – заборонений і невідомий, який треба було дослідити. Я ні секунди не шкодую, бо завдяки всьому тому, що я пройшов в РПЦ, я гарно знаю всі її больові точки, я знаю всі проблеми кожного із архієреїв, кожного приходу, кожного міста", - говорить екс-депутат Держдуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму не варто чекати протестів, там вірять у "царя-батюшку" - журналіст

На питання - які стосунки між Путіним і Кирилом Невзоров відповів, що ніколи не був присутній при їх бесідах.

"Але, ясна річ, у Володимира Володимировича з усіма номенклатурниками, з усіма, хто бажає разом з ним грати у "державну гру", це все рівно стосунки суворо субординаційні і я не здивуюсь, якщо Володимир Михайлович носить Володимиру Володимировичу тапочки в зубах. Бо Володимир Володимирович дуже суворо дотримується субординації і Володимир Михайлович, сценічний псевдонім якого Кирило, він гарно розуміє, що це в обличчі Володимира Володимировича – начальство", - додає Олександр Невзоров.

Раніше патріарх Кирило заявив, що в РПЦ МП в Україні миротвоча місія. "Ця принципова позиція нашої Церкви, по милості Божій, здійснюється УПЦ МП в сучасній Україні, і дуже багато людей з величезною вдячністю відносяться саме до миротворчої позиції Церкви", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Патріарх Кирило носить Путіну тапочки в зубах – екс-депутат Держдуми РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі