понеділок, 01 лютого 2010 13:24

Партія регіонів вважає головним міліціонером Клюєва, а не Луценка

Партія регіонів вважає головним міліціонером Клюєва, а не Луценка

Легітимним виконуючим обов"язки міністра внутрішніх справ України є перший заступник глави МВС Михайло Клюєв, заявляють в Партії регіонів.

"Зараз немає міністра внутрішніх справ, тому легітимним є його перший заступник... - той, хто згідно із законом був першим заступником і хто виконував обов"язки глави МВС, коли Юрій Луценко йшов у відпустку, будучи ще міністром", - сказала народний депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман на прес-конференції в понеділок в Києві.

Герман нагадала про судове рішення, яке прищупинило призначення Луценка першим замміністра внутрішніх справ - в.о. глави МВС. "Вносити кандидатуру першого заступника може лише міністр", - сказала вона.

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні 28 лютого Рада за ініціативою Партії регіонів проголосувала за відставку Луценка з посади глави МВС. Цього ж дня уряд прийняв рішення про його призначення першим заступником міністра внутрішніх справ - виконуючим обов"язки глави МВС.

У свою чергу за позовом депутата фракції Партії регіонів Окружний адміністративний суд Києва призупинив таке розпорядження Кабміну.

В уряді заявили, що Луценко є легітимним керівником МВС, оскільки рішення суду їм не надходило.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів вважає головним міліціонером Клюєва, а не Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі