вівторок, 16 липня 2013 22:50

Партія Литвина може існувати "на другорядних ролях" - експерт

Партія Литвина може існувати "на другорядних ролях" - експерт
Сергій Таран Фото: lenta-ua.net

Політолог Сергій Таран переконаний, що Народна партія Володимира Литвина, якщо таки відновить свою діяльність, то буде існувати "на другорядних ролях". Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Очевидно, що рейтингу в Литвина немає. Якщо говорити про партію, яка має претензію 9% голосів – то це безперспективно. Але, партія може виконувати технічну роль – проводити технічні кампанії проти окремих депутатів, висувати окремих депутатів по мажоритарних округах в тих регіонах, де в регіоналах не високий рейтинг", - наголосив він.

Окрім того, політолог додав: "На отаких другорядних ролях партія Литвина може існувати, тому зрозуміло, для чого і шукають відповідних спонсорів".

"А їх зараз не багато. Очевидно , що Литвин спробує грати на полі опозиції, відтак можна припустити, що основні спонсори будуть із протилежного табору, із табору Партії регіонів!", - додав експерт.

Нагадаємо, заступник голови Народної партії, депутата від Партії регіонів Сергій Гриневецький повідомив, що депутат Володимир Литвин вирішив відновити діяльність Народної партії, яку він очолює з 2004 року.

Він повідомив, що на недавньому засіданні політвиконкому було вирішено провести інвентаризацію партійних структур, відновити співробітництво із фракціями й групами НП у місцевих радах, а також "у вересні-жовтні провести XIII звітно-виборний з'їзд".

Зараз ви читаєте новину «Партія Литвина може існувати "на другорядних ролях" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі