пʼятниця, 05 лютого 2010 10:00

ОУН-УПА підтримає Тимошенко, щоб подолати Януковича

ОУН-УПА підтримає Тимошенко, щоб подолати Януковича

Всеукраїнське братство Організації українських націоналістів - Української повстанської армії вирішило підтримати на президентських виборах кандидата в президенти України Юлію Тимошенко.

Про це заявив в четвер, 4 лютого, в ефірі обласного телебачення "Галичина" лідер Всеукраїнського братства ОУН-УПА Михайло Зеленчук.

"Всеукраїнське братство ОУН-УПА звертається до всіх свідомих патріотів України - віддати свої голоси за кандидата в президенти Юлію Тимошенко і тим самим подолати промосковського Януковича", - сказав він.

Зеленчук висловив надію, що новий президент і новий парламент повністю визнають національно-визвольну боротьбу ОУН-УПА за Українську самостійну соборну державу.

За його словами, зараз Україна "опинилася в дуже небезпечному стані" і її "доля знаходиться на вагах історії".

В Івано-Франківській області проживає більше однієї тисячі ветеранів ОУН-УПА.

Нагадаємо, що  учора Всеукраїнське об"єднання "Свобода" заявило про намір після президентських виборів сформувати національну опозицію до влади.

Лідер організації Олег Тягнибок уточнив, що "Свобода" буде національною опозицією "до тієї промосковської сили, яка приходить до влади в Україні".

ІМК
Зараз ви читаєте новину «ОУН-УПА підтримає Тимошенко, щоб подолати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі