четвер, 23 травня 2013 10:24

Опозиція викликає в Раду Пшонку для звіту за 18 травня

Опозиція викликає в Раду Пшонку для звіту за 18 травня
У залі зареєструвалося 382 народні депутати. Фото: religion.in.ua

Спікер Володимир Рибак відкрив ранкове засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У залі зареєструвалося 382 народні депутати. Вони відмовилися продовжити роботу до завершення розгляду всіх питань порядку денного. За це рішення проголосувало лише 190, при необхідних 226 депутатів. Не проголосували опозиційні фракції. На що спікер сказав, що вони не хочуть працювати.

У свою чергу народний депутат від УДАРу Сергій Каплін наголосив, що опозиціонери готові працювати і вночі, але на користь народу. За його словами, на четвер "регіонали" зганяють у сесійну залу своїх депутатів для прийняття законопроектів, що "покращують життя їхніх олігархів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Недоумки" Герман, день народження Яценюка, та фашисти "регіоналів" - чим сьогодні жила Рада

"Ми голосуємо проти лобізму і знищення життя українців", - наголосив "ударівець".

Зараз депутати обговорюють, які питання мають бути внесені до порядку денного.

Керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що сьогодні має бути розглянута постанова про виклик Генерального прокурора України до парламенту, аби він прозвітував про події 18 травня, коли у центрі Києва побили журналістів. Депутат також зазначив, що парламент сьогодні має створити тимчасову слідчу комісію з питань розслідування фактів нападу на представників ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція викликає в Раду Пшонку для звіту за 18 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі