понеділок, 18 лютого 2013 12:38

Олесь Доній за ніч чергування з "ударівцями" в Раді прочитав книгу

Олесь Доній за ніч чергування з "ударівцями" в Раді прочитав книгу
Донію приємно було бачити поруч із собою давніх соратників. Фото: facebook.com

Позафракційний народний депутат Олесь Доній, який на вихідних підтримав нардепів від УДАРу і долучився до нічного чергування у Верховній Раді, під час своєї зміни спілкувався з екс-однопартійцями і встиг прочитати книгу.

Про це депутат розповів у коментарі Gazeta.ua.

"У Раді я побачив усіх своїх знайомих, яких давно знаю, наприклад, завершував зміну Павло Розенко, з яким ми ще спільно починали у 1989 році Українську студентську спілку. Разом зі мною у зміні був Володимир Курінний, Віктор Пинзеник, з яким ми разом були у "Реформах і порядку". Тобто давні однодумці, люди, яких я знаю давно по політичній діяльності. Відповідно атмосфера в парламенті була не лише робоча, а й дружня. Тому що приємно бачити поруч із собою давніх соратників", - зазначив Доній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До "ударівців" у Раду приходять чергувати позафракційні опозиційні депутати

Він також розповів, що саме під час його нічної зміни представники УДАРу наклеїли на кожне робоче місце депутата нові червоні наклейки із написом "Голосую особисто, не голосую за інших". Крім того, Доній поділився, що встиг за перебування в Раді навіть прочитати одну книгу.

"Як у давні часи, виявляється, можна прочитати за ніч одну книгу. У мене було видання французького автора Соржа Шаландона про боротьбу ірландської республіканської армії за єдність своєї країни "Повернення в Кіллібегс". Якраз за час чергування я встигнув прочитати цю книгу", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голосую особисто, не голосую за інших" - "ударівці" обклеїли кожне робоче місце ВР

На запитання, чи не слідуватиме після підтримки "ударівців" у Раді його подальший можливий вступ до лав партії УДАР, Доній відповів: "Щодо УДАРу, то я маю з ними достатньо тісні контакти. Ну, і нагадаємо, що під час виборів Віталій Кличко мене особисто підтримав. Тому, зрозуміло, що співпраця  з ними максимальна й так".

Нагадаємо, частина позафракційних народних депутатів долучилася на вихідних до чергування у Раді разом із "ударівцями", які цілодобово перебувають там, вимагаючи особистого голосування.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Доній за ніч чергування з "ударівцями" в Раді прочитав книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі