понеділок, 18 лютого 2013 11:38

До "ударівців" у Раду приходять чергувати позафракційні опозиційні депутати

До "ударівців" у Раду приходять чергувати позафракційні опозиційні депутати
Позафракційні нардепи-опозиціонери закликали діяти в Раді спільно. Фото: tvi.ua

На вихідних до народних депутатів із фракції УДАР, які цілодобово чергують у Верховній Раді, вимагаючи особистого голосування, прийшли підтримати позафракційні нардепи.

"За власної ініціативи я прийшов у Раду і сказав, що готовий брати участь у чергуванні. Мені виділили час у нічну зміну з 01.00 до 09.00, - розповідає у коментарі Gazeta.ua позафракційний народний депутат Олесь Доній. - Своїм кроком я хотів показати, що не треба ділитися на фракції і змагатися або ревнувати один одного. Ми повинні тут діяти спільно".

У спеціальному відеозверненні безпартійні закликали приєднатися до них усіх опозиційних депутатів і також прийти почергувати разом із "ударівцями" у парламенті.

"На щастя, усі опозиційні сили зараз єдині в боротьбі проти кнопкодавства, а це значить створення парламентаризму в Україні. Водночас шкода, що лише фракція партії УДАР демонструє свої такі активні дії. Я зробив цей крок для того, щоб у нас це не була вузькопартійна справа, а показати, що і позафракційні депутати повинні підставляти плече під єдині дії, якщо вони благі для країни. Тому я сподіваюся і виступив зі зверненням-закликом до "Батьківщини" і "Свободи", до депутатів цих фракцій зробити аналогічний крок. Не йде мова про змагання, яка партія чи фракція крутіша. Йде мова про те, що необхідно всім спільно підставляти плече", - заявив Доній.

Зараз ви читаєте новину «До "ударівців" у Раду приходять чергувати позафракційні опозиційні депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі