вівторок, 24 квітня 2012 16:32

Однокласниця про суддю Кірєєва: "Він постійно намагався залицятися до мене"

Однокласниця про суддю Кірєєва: "Він постійно намагався залицятися до мене"
За словами шкільного друга судді, Родіон Кірєєв ніколи не розповідав про свої любовні справи. Фото: REUTERS

Суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв, який засудив екс-прем'єрку Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі, у школі був "тихою, скромною дитиною, і в якихось капостях не був задіяний".

Про це Gazeta.ua розповіли однокласники скандально відомого судді.

Після гучної справи проти Тимошенко суддя Кірєєв уникає будь-якого контакту не тільки з журналістами, а й зі своїми близькими друзями та знайомими.

"Останнім часом Радік не виходить на зв'язок, закрився від усіх, – розповідає кращий друг і однокласник судді Андрій Чайковський. – Раніше ми часто бачилися, спілкувалися по телефону. Тепер же він не відповідає на мої дзвінки та смс. Однак я його розумію, тому не ображаюсь".

За словами товариша, Родіон раніше завжди приходив на зустрічі випускників 63-ої школи Києва, в якій закінчив 10-11 класи протягом 1995-97 років (адреса школи – вул. Маршала Гречка, 10а). А ще зауважив про те, що з дитинства Родіон був упевненим у собі хлопцем.

"У школі та й взагалі по життю Радік завжди був самовпевненим хлопцем, інколи навіть занадто, – каже Андрій. – Тому не дивно, що він обрав саме таку професію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кірєєва перевели до Печерського суду без конкурсу та екзамену

Як зазначив однокласник, ходити в якісь розважальні заклади Кірєєв не любив. Так само він ніколи не розповідав навіть найкращому другу про свої любовні справи.

Неймовірним чином Gazeta.ua вдалося відшукати однокласницю Кірєєва, до якої в Родіона була прихована симпатія – це Алла Ричок. Вона розповіла, що у школі нинішній суддя був "тихою, скромною дитиною, і в якихось капостях не був задіяний".

"Ми з ним нормально спілкувалися, але тісно не дружили, хоча він постійно намагався залицятися до мене. Можливо, навіть був у мене таємно закоханий", – посміхаючись, зазначила однокласниця Алла.

Нагадаємо, ще у травні 2009-го 29-річний тоді Родіон Кірєєв був призначений суддею Березанського міського суду Київської області, а вже у квітні 2011-го указом Президента переведений до Печерського районного суду міста Києва. У столиці на нього відразу чекала резонансна справа над Юлією Тимошенко.

Після цього слава про раніше невідомого суддю Кірєєва розійшлася по всій Україні та за її межами. У соціальних мережах нині створені спеціальні тематичні групи й сторінки з фотоколажами та коміксами. А в популярній світовій енциклопедії Вікіпедії з усіх нинішніх суддів Печерського районного суду Києва заведена спеціальна сторінка лише на Кірєєва.

Зараз ви читаєте новину «Однокласниця про суддю Кірєєва: "Він постійно намагався залицятися до мене"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі