четвер, 31 березня 2011 21:52

Нємцова знову затримали через "Марш незгодних"

Нємцова знову затримали через "Марш незгодних"

У Санкт-Петербурзі (РФ) під час "Маршу незгодних" затримані лідери опозиції Борис Нємцов та Ілля Яшин. Про це повідомив один з організаторів акції.
За його словами, мітингувальникам вдалося дійти до перетину вулиць Митнінськая і 8-ї Радянської.

Як зазначив представник опозиції, від Гостинного двору вийшли більше 1 тис. "незгодних", близько 200 з них вже затримано.

За повідомленнями очевидців, раніше мітингувальники прорвали кордон ОМОНу на Невському проспекті. Проспект на кілька хвилин був заблокований, так як мітингувальники вийшли на проїжджу частину. Хтось кинув димову шашку.

Нагадаємо, 31 березня приблизно о 18.00 близько 100 чоловік на чолі з опозиційним політиком Борисом Нємцовим, головою петербурзького Об'єднаного громадянського фронту (ОГФ) Ольгою Кузнєцовою, екс-депутатом Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, лідером руху "Народ" Сергієм Гуляєвим почали демонстрацію. Їх кілька разів намагалися зупинити співробітники поліції, але хода тривало.

Організавана  акція була  на захист 31 статті Конституції РФ ("Про свободу зборів"), а також за відставку губернатора Санкт-Петербурга і повернення виборів губернаторів. прое Смольний відмовив учасникам акції , про що вони були повідомлені раніше.


Зараз ви читаєте новину «Нємцова знову затримали через "Марш незгодних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі