субота, 28 вересня 2024 21:03

Першими про дозвіл бити вглиб Росії дізнаються росіяни: Сергій Нікіфоров

Першими про дозвіл бити вглиб Росії дізнаються росіяни: Сергій Нікіфоров
Першими про дозвіл бити вглиб Росії дізнаються росіяни: Сергій Нікіфоров. Фото: file.liga.net

Про отриманий ЗСУ дозвіл бити західною далекобійною зброєю вглиб Росії першими дізнаються росіяни.

"Першими про дозвіл бити вглиб Росії дізнаються росіяни. А вже потім буде зроблено офіційне оголошення. Остаточного рішення для вас у мене зараз немає", - заявив прессекретар президента України Сергій Нікіфоров в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна опинилася на критичному роздоріжжі, а Зеленський готується до переговорів - El País

Президент України Володимир Зеленський провів переговори з усіма партнерами, від яких залежить це рішення, під час свого візиту до США.

"Хоча зараз немає однозначного дозволу, але є цей величезний тиск на партнерів з боку України. Ми сподіваємося, що партнери піддадуться", - додав Нікіфоров.

В ході свого візиту до США Зеленський просив президента США Джо Байдена і віцепрезиденку Камалу Гарріс зняти обмеження на використання ракет "Storm Shadow" і "ATACMS" для ударів по російських військових цілях розташованих глибоко на території Росії, повідомляє The Times.

Однак не було оголошено про зміну позиції Вашингтона щодо використання ракет дальнього радіусу дії і це сталося менш ніж через 24 години після того, як президент Путін попередив, що масштабна повітряна атака на Росію з боку підтримуваної Заходом України може спровокувати ядерну відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Першими про дозвіл бити вглиб Росії дізнаються росіяни: Сергій Нікіфоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі