понеділок, 04 липня 2011 12:51

"НУ-НС" намагається не допустити упередженого правосуддя над Луценком та Тимошенко

"НУ-НС" намагається не допустити упередженого правосуддя над Луценком та Тимошенко

Фракція "НУ-НС" просить включити на середу до порядку денного проект постанови про недопущення упередженого та вибіркового правосуддя при розгляді кримінальних справ відносно Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Про це на погоджувальній раді фракції "НУ-НС" сказав Микола Мартиненко.

"Те що відбувається в судах над Тимошенко та Луценком може призвести до кінцевої втрати довіри до українських судів і що гірше — до подальшого падіння України у світі", - сказав він.

За словами Мартиненка у проекті постанови два пункти. "Перший - викликати до парламенту представника Генпрокуратури, а не генпрокурора, щоб у нас не було дискусій. Другий пункт - заслухати по цьому питанню інформацію голови Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ Леоніда Фесенка", - зазначив депутат.

Нунсівець повідомив, що у проекті звернення до вищої ради юстиції пропозицією треба ініціювати перевірку дотримання суддів Печерського суду вимог законності при розгляді справ Тимошенко та Луценка.

Зараз ви читаєте новину «"НУ-НС" намагається не допустити упередженого правосуддя над Луценком та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі