понеділок, 04 липня 2011 12:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд проти Тимошенко знову відклали

Суд проти Тимошенко знову відклали

Печерський райсуд відклав розгляд справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко на 6 липня.

Відповідну постанову оголосив суддя Родіон Кірєєв, частково задовольнивши клопотання нового адвоката Тимошенко Миколи Титаренка.

"Розглянувши у судовому процесі клопотання адвоката підзахисної, суд ухвалив рішення частково його задовольнити", - зазначив Родіон Кірєєв.

При цьому суд відхилив інше клопотання Тимошенко і визнав неповажною причиною відсутності у залі суду Сергія Власенка.

Як пояснила екс-прем'єр, Власенко перебуває відряджені для консультації з  міжнародною аудиторською компанією BDO. 

"Він поїхав туди, щоб мати можливість отримати аудит щодо обставин кримінальної справи по газу", - додала вона.

Зі свого боку після завершення судового засідання лідер опозиції заявила, що суд фактично позбавив її адвоката права на ознайомлення з матеріалами справи.

"Тільки що з ознайомленням справи моєму захиснику Миколі Титаренку було відмовлено. У вас на очах щойно суддя дав моєму захиснику тільки один день на ознайомлення зі справою. Це означає, що більше 4 тисяч сторінок мій захисник буде змушений прочитати за день. Скажіть, будь ласка, це що є правосуддям?", - запитала Тимошенко.

Після того як суд закрив засідання, звертаючись до журналістів і своїх прихильників, екс-прем'єр заявила: "Те, що суд не надав мені право нормально захищати себе, є прикладом того, як не функціонує правосуддя в державі".

Нагадаємо, що минулого разу розгляд справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко було відкладено через те, що вона невчасно отримала копію обвинувального висновку.

Зараз ви читаєте новину «Суд проти Тимошенко знову відклали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі