пʼятниця, 13 квітня 2012 17:20

Німецьким лікарям сподобалась лікарня Тимошенко

Німецьким лікарям сподобалась лікарня Тимошенко
Тепер чекають рішення Тимошенко. Фото: golosua.com

Німецькі лікарі вже оглянули харківську лікарню №5 ЦКЛ "Укрзалізниці".

Про це повідомляє УНН.

Зокрема, вони відзначили комфортне та гарне освітлення в палаті для Юлії Тимошенко. Крім того, один із німецьких лікарів резюмував, що у їхній клініці точно такі ж ліжка як і в палаті для колишнього українського Прем'єр-міністра.

Крім того, німецькі лікарі також оглянули відділення фізіотерапії, тренажерний зал, приміщення, де знаходиться ванна для процедур профілактики та  лікуванні хребта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко поскаржилась німецькому омбудсману

Також їх цікавило, яке обладнання і яких фірм-виробників є у лікарні. Зокрема, для них важливим стало можливість застосування методики PNF. Проте харківські лікарі запевнили, що такий спеціаліст у лікарні є. Більше того, він освоював цю методику саме в Німеччині. Також німці уточнили наявність томографа - на що почули ствердну відповідь.

І найголовніше: гості з Німеччини оглянули палату, яку персонал лікарні підготував для Юлії Тимошенко. Зокрема, один з німецьких лікарів відзначив комфорт та гарне освітлення палати, яку підготували для неї у лікарні №5 ЦКЛ "Укрзалізниці". А також зазначив, що на таких точно ліжках перебувають пацієнти у їхній клініці. Як запевнили німецьких колег лікарі з харківської клініки, у їхньому медичному закладі таких ліжок 160.

Зараз ви читаєте новину «Німецьким лікарям сподобалась лікарня Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі