пʼятниця, 13 квітня 2012 12:56

Олександр Тимошенко: режим Януковича "промиває мізки" і труїть людей неякісним спиртом

Олександр Тимошенко: режим Януковича "промиває мізки" і труїть людей неякісним спиртом
Олександр Тимошенко звинуватив Азарова у нагнітанні істерії. Фото: kp.ua

Чоловік екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр обурений заявами прем'єр-міністра України Миколи Азарова про необхідність покаяння Тимошенко і вказує на негативні прояви політики нинішньої влади.

"Сьогоднішні правителі України для того, щоб приховати свою провальну економічну політику, всіляко намагаються перекласти свої прорахунки за останні більш ніж 2 роки на "попередників", нагнітаючи тим самим істерію і правовий "бєспрєдєл", - йдеться в заяві Олександра Тимошенко, опублікованій в "Українській газеті", яка виходь у Чехії.

Він нагадав Азарову, що "для потреб населення використовується газ власного видобутку, якого більш ніж достатньо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Тимошенко - Януковичу: Ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей

"Вся суть полягає в тому, що бандитський режим Януковича, за різними оцінками, більше 10 млрд куб. м газу внутрішнього видобутку продає на експорт, прибуток привласнює, а населенню продає російський газ. Вся газова риторика Януковича - Азарова про ціни на газ є геббельсівської пропагандою нового зразка, прагненням прикрити свої прорахунки і "харківські угоди", які можна кваліфікувати як державну зраду", - вважає чоловік екс-прем'єра.

Тимошенко також обурений тим, що "режим Януковича" промиває мізки "новинами на підконтрольних телеканалах і труїть населення неякісним спиртом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" образився на Олександра Тимошенко і хоче подати на нього до суду

"Україна займає одне з провідних місць у СНД з отруєння спиртними напоями. Так, в Україну на кожні 100000 чоловік довелося 23,4 смертей чоловіків. Більше було тільки в Білорусі і Росії (44 і 25 відповідно). Ось де справжній геноцид, який намагаються приховати Янукович і Ко ", - підкреслює чоловік Тимошенко.

Як повідомлялося, 12 квітня у Вільнюсі Азаров озвучив думку, що Тимошенко повинна визнати свою провину перед українським народом.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Тимошенко: режим Януковича "промиває мізки" і труїть людей неякісним спиртом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі