субота, 13 жовтня 2012 14:36

Необхідно мобілізувати так званих "противсіхів" - політолог

Необхідно мобілізувати так званих "противсіхів" - політолог
Без застосування інтелекту навіть великі гроші перемогти не допоможуть, переконаний Палій. Фото: obozrevatel.com

На парламентських виборах таке явище, як "противсіхство" завершиться. Таку думку висловив політолог Олександр Палій на з'їзді партії Українська платформа "Собор".

Він наголосив, що партія на своєму прикладі показала, що необхідно мобілізувати так званих "противсіхів", щоб позбутися цього явища.

"Політиків рідко можна назвати чорними і білими. Зараз начебто ми так і робимо, але за великим рахунком ми обираємо між різними відтінками сірого. І чим біліший буде цей відтінок, який ми виберемо, тим краще буде для всієї країни. Бо це стосуватиметься мільйонів доль", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська звинуватила всі соціологічні фірми у співробітництві із владою

Палій додав, що свого часу виникла масове явище "противсіхства", бо люди були розгублені і не могли вирішити хто з політиків гірший, а хто кращий.

"Зараз ми своєю роботою показали людям: думайте, що гірше і голосуйте за краще, бо це вибір, вага якого дуже велика. Тому можна вже впевнено казати, що сторінку "противсихів" перегорнули", - сказав він.

Політолог додав, що партія "Собор" своїм прикладом показала, що навіть з невеликими грошима можна вести передвиборну кампанію, якщо використовувати інтелект. Натомість без застосування інтелекту навіть великі гроші перемогти не допоможуть, переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «Необхідно мобілізувати так званих "противсіхів" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі