понеділок, 07 листопада 2022 18:09

Спецтема: Війна Росії проти України

"Необхідний крок" – Зеленський прокоментував рішення Ставки

"Необхідний крок" – Зеленський прокоментував рішення Ставки
Президент Володимир Зеленський сказав про потреби оборони. Фото: Facebook.com/zelenskiy.official

Рішення про перехід у власність держави активів стратегічно важливих підприємств "Мотор Січ", "Запоріжтрансформатор", "АвтоКрАЗ", "Укрнафта" і "Укртатнафта" є необхідним кроком.

Рішення ухвалили на засіданні Ставки верховного головнокомандувача. Про це заявив президент Володимир Зеленський у понеділок, 7 листопада.

"Такі кроки, необхідні для нашої держави в умовах війни, здійснюються згідно з чинними законами і допоможуть забезпечувати нагальні потреби нашого сектору оборони", – пояснив глава держави.

Відсіч ворогу має бути максимально ефективною і злагодженою, зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада ухвалила бюджет-2023 із рекордним дефіцитом

"У ці важкі часи маємо направити всі сили задля звільнення нашої землі й людей, підтримки української армії. Вистоїмо! Переможемо!" – заявив президент.

Активи компаній "Мотор Січ", "Запоріжтрансформатор", "АвтоКрАЗ", "Укрнафта" і "Укртатнафта" передали в управління Міністерства оборони, повідомив сьогодні секретар РНБО Олексій Данілов. Українська економіка сьогодні на воєнних рейках, сказали в уряді.

В Україні конфіскують 903 об'єкти, які пов'язані з Росією, кошти спрямують на оборону, також заявляв прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зараз ви читаєте новину «"Необхідний крок" – Зеленський прокоментував рішення Ставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі