четвер, 03 червня 2010 10:27

Призначення Табачника не піде на користь Януковичу - Карасьов

Призначення Табачника не піде на користь Януковичу - Карасьов

Призначення чиновників за особисту відданість не піде на користь президенту Віктору Януковичу.

Таку думку політолог Вадим Карасьов висловив Gazeta.ua, відповідаючи на питання про призначення одіозних фігур на посади губернаторів та урядовців. Зокрема, Сухого на посаду губернатора Тернопільщини, Горбаля - Львівщини, Табачника- міністра освіти.

"Я не хочу обговорювати персони, але на користь не йдуть призначення, критерієм яких є особиста відданість або належність до певного політичного клану або політичної сили. Ось у чому я бачу дефект призначень", - зауважив політолог.

"Якщо ми будуємо сильну державу, а це задекларував новий президент, то потрібно щоб призначення були на підставі професійних критерій", - пояснив Карасьов і додав: "Хоча той же Горбаль - професійна людина в економіці, достатньо розумна".

Крім професійних якостей, за словами Карасьова, потрібно, щоб на посади призначалися люди, віддані Україні.

"А не ті, які можуть проводити сумнівну з точки зору інтересів України гуманітарну або освітянську політику. Які фактично у своїй ідеології освітянської політики орієнтуються не виходячи з потреб України, а виходячи з потреб, наприклад, Росії", - зауважив Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Призначення Табачника не піде на користь Януковичу - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі