пʼятниця, 17 червня 2016 19:56

НАТО нормалізує відносини з РФ після відновлення територіальної цілісності України – генерал Павел

НАТО нормалізує відносини з РФ після відновлення територіальної цілісності України – генерал Павел
hvylya.net

Співпраця між НАТО і Україною активна, вона будується на відпрацьованій програмі і має перспективу, вважає голова військового комітету НАТО, генерал Петро Павел, пише Радіо Свобода.

"Що стосується співпраці НАТО-Україна, то складовою переговорів міністрів оборони, які недавно закінчилися, було засідання Північноатлантичної ради плюс Україна, тобто формату НАТО-Україна. Переговори такого формату відбудуться з президентом Порошенко, на цей раз у Варшаві в липні" , - підкреслив Петро Павел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Противник намагався поцілити по позиціях поблизу Водяного - штаб АТО

Голова військового комітету альянсу також нагадав, що "НАТО однозначно декларує тривалу підтримку України в політичній сфері, тобто однозначно заявляє, що повернення до нормальних відносин з Росією не буде можливим аж до відновлення територіальної цілісності України в її існуючих кордонах".

Генерал Петро Павло підкреслив, що "всі країни НАТО однозначно заявили, що не мають наміру змиритися з анексією Криму як з фактом, і всі країни НАТО підтримали план співпраці з Україною, її Збройними силами".

Нагадаємо, прокуратура затримала покупця "вишок Бойка".

Зараз ви читаєте новину «НАТО нормалізує відносини з РФ після відновлення територіальної цілісності України – генерал Павел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі