понеділок, 04 липня 2011 10:41

"Наша Україна" запропонувала власну пенсійну реформу

"Наша Україна" запропонувала власну пенсійну реформу

Партія "Наша Україна" закликає Верховну Раду проголосувати проти остаточного прийняття законопроекту № 7455 "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" і розпочати роботу над пенсійною реформою заново.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", принципова позиція партії полягає в тому, що реформи країні потрібні, але вони повинні мати прозору та зрозумілу для громадян мету, а їх тягар має бути справедливо розподілений між різними верствами нашого суспільства.

Тому "Наша Україна" заявила про свою готовність долучитися до розробки нового варіанту пенсійної реформи і підтримати її, якщо буде виконано три умови.

"По-перше, якщо парламентська більшість проголосує за денонсацію угоди про уникнення подвійного оподаткування з Республікою Кіпр, що дозволить залучити до боротьби з дефіцитами державного бюджету та Пенсійного фонду не лише копійки пенсіонерів, а й мільйони від олігархів", - йдеться у партійній заяві.

"По-друге, у реформи буде вивірений розпис фінансових та часових параметрів перетворень, вона міститиме чітку формулу нарахування пенсій у прямій залежності від тривалості стажу та розміру зарплати, а також – надійні гарантії зберігання коштів на накопичувальних рахунках", - додали політики.

"І, нарешті, по-третє, законопроект щодо пенсійної реформи пройде справжню громадську експертизу", - наголосили "нашоукраїнці".

"Наша Україна" переконана, що у разі прийняття владою запропонованого нею механізму розробки пенсійної реформи вона буде позитивно сприйнята українським суспільством, що забезпечить їй успіх у реалізації.

"У протилежному випадку саме влада нестиме всю повноту відповідальності за наслідки протягування через Верховну Раду законопроекту за №7455", - попередили опозиціонери.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" запропонувала власну пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі