середа, 06 квітня 2011 10:00

"Наша Україна" вимагає від Попова відкрити Майдан Незалежності

"Наша Україна" вимагає від Попова відкрити Майдан Незалежності

Народні депутати від "Нашої України" вимагають від голови КМДА Олександра Попова відкрити доступ для проведення громадських акцій на Майдані Незалежності в Києві.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", представники цієї політсили надіслали відповідне звернення з цього приводу, у якому йдеться про те, що ще 3 грудня 2010 р., коли влада демонтувала "підприємницький Майдан", головна площа країни стала недоступною для проведення акцій громадського протесту.

"Спочатку площу увесь грудень готували до новорічних свят, потім вона була тривалий час огороджена на "реконструкцію", а з 19 березня на ній відбувається танцювальне шоу "Майданс", яке триватиме до кінця квітня", - зазначили "нашоукраїнці".

Вони також наголосили, що зведені на Майдані Незалежності загороджувальні споруди заважають громадянам вільно пересуватись головною площею столиці країни, створюють великі незручності.

Депутати від "Нашої України" вимагають від КМДА скоригувати проведення шоу "Майданс" та надалі погоджувати проведення інших розважальних акцій на Майдані Незалежності таким чином, щоб це не обмежувало можливостей людей на вільне пересування містом та не порушувало надане ст.39 Конституції України право громадян "збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і  демонстрації".

Нагадаємо, раніше група партії "Наша Україна" у ВР висловила солідарність з вимогами організацій підприємців та інших суспільних груп, які провели у березні всеукраїнський автомобільний марш "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!". Політсила пообіцяла надавати правову та оргдопомогу мітингувальникам.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вимагає від Попова відкрити Майдан Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі