неділя, 10 квітня 2011 11:02

"Наша Україна" розкрила завісу над адмінреформою Януковича

"Наша Україна" розкрила завісу над адмінреформою Януковича

Народні депутати від "Нашої України" не голосуватимуть за законопроекти, які „під гаслами адмінреформи ведуть до встановлення авторитарного режиму в Україні".

Як повідомили у прес-служба "Нашої України", ця політсила заявила, що ініціативи влади з проведення адміністративної реформи на практиці звелися до "концентрації всієї повноти влади в державі в руках президента Януковича".

"Так звана "адміністративна реформа" не має нічого спільного з підвищенням ефективності системи державного управління та наближенням діяльності органів влади до потреб громадян", - відзначили "нашоукраїнці".

За їхніми словами, обіцяне скорочення чиновників та держструктур провалилося.

"Кількість центральних органів виконавчої влади зросла з 51 до 72, тобто більше, ніж на 40%. Дуже характерно, що обіцяне скорочення чиновників на третину в Адміністрації президента призвело до зростання їхньої кількості на 20%", - підкреслили опозиціонери.

На їхню думку, українські чиновники стали одними з найбільш затратних для громадян порівняно з іншими європейськими країнами.

"У Держбюджеті на 2011 рік видатки на діяльність центральних органів влади збільшились в середньому на понад 40%", - уточнили у "Нашій Україні".

Партія вважає таку логіку адміністративної реформи неприйнятною, оскільки "вона не долає, а посилює відчуження влади від реальних потреб людей".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" розкрила завісу над адмінреформою Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі