середа, 02 березня 2011 12:23

Нардепи переглянуть кошторис ВР

Нардепи переглянуть кошторис ВР

Сьогодні на засіданні регламентного комітету буде розглянуто кошторис Верховної Ради України.

Про це журналістам в кулуарах ВР повідомив голова Комітету з питань регламенту ВР, "регіонал" Володимир Макєєнко, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, другим питанням депутати розглянуть питання об'єднання двох комітетів - з питань податкової політики та з фінансових питань.

"Адмінреформа діє, дійшла і до ВР. Обидва комітети очолюють представники Партії регіонів - Олександр Пеклушенко та Віталій Хомутиннік", - зазначив Макєєнко.

Він уточнив що об'єднаний комітет буде очолювати Хомутиннік. Парламентарій також зізнався, що сумнівається в тому, що в парламенті запрацює нова система для голосування, тому що для цього потрібно не розпорядження голови ВР, а рішення депутатів.

"Володимир Михайлович - досвідчений політик. Постало питання - йому треба щось говорити. Бо у нас колишній голова парламенту Арсеній Яценюк теж монтував систему. Хтось на цьому не погано заробив, але ж вона не діяла. Питання не в цьому, а в тому, що норма Конституції, що кожен голосує сам за себе, була записана, коли ВР була мажоритарною", - сказав Макєєнко.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи переглянуть кошторис ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі