пʼятниця, 18 травня 2012 14:49

Нардеп спрогнозував, що скоро люди зніматимуть колеса з автівок високопосадовців

Нардеп спрогнозував, що скоро люди зніматимуть колеса з автівок високопосадовців
Володимир В'язівський розповів, як люди забиратимуть у можновладців своє. Фото: io.ua

В Україні може дійти до того, що люди почнуть відкручувати колеса у дорогих автомобілях, які належать чиновникам.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції НУ-НС Володимир В'язівський.

За його словами, в такий спосіб українці будуть повертати собі те, "що вкрали у них можновладці" - соціальні пільги та пенсії.

"Якщо влада не виконує свої функції через державні інституції, то завтра люди можуть цілком справедливо сказати: "Ви нас обкрадаєте". І як наслідок, почнуть собі повертати свої пенсії та втрачені кошти через автомобілі, запчастини, знімати колеса з тих дорогих автомобілів", - відзначив В'язівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не буде ніякої революції. Люди занадто гнилі стали"

Політик уточнив, що держава насамперед несправедливо повелась із чорнобильцями та афганцями, тому їх вона найбільше побоюється.

Водночас, нардеп наголосив, що йдеться не про самосуди, а про "народне волевиявлення і дотримування закону" у справі повернення народних коштів.

"Ви у нас вкрали наше рідне, кров'ю і потом зароблене. То тепер ми у вас, високопосадовці, забираємо наше, бо ви на свої державні зарплати таких автомобілів не маєте змоги придбати", - пояснив народну психологію В'язівський.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп спрогнозував, що скоро люди зніматимуть колеса з автівок високопосадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі