середа, 18 вересня 2013 10:21

Податківці влаштували обшук в офісі Кіровоградської облорганізації Європейської партії

Минулого тижня співробітники слідчого управління Міндоходів влаштували обшук у приватному помешканні та в офісному приміщенні голови Кіровоградської обласної організації політичної партії "Європейська партія України" Севідова Олександра Сергійовича.

"Для моєї ідентифікації у слідчих Міндоходів була роздрукована моя фотографія на фоні символіки Європейської партії України, що безумовно вказує на причетність до цієї політичної сили. Для чого це було зроблено мені невідомо", - повідомив Олександр Севідов. – "Втім обшук я пов'язую виключно зі своєю активною політичною діяльністю. Неодноразово ми з партійцями області проводили різноманітні заходи у себе, приймали активну участь у заходах всеукраїнського масштабу та в акціях Миколи Катеринчука, як потенційного кандидата на посаду київського міського голови".

"Цікавим видається також і той факт, що обшук в Кіровгораді у моєму помешканні та в офісі проводили співробітники слідчого управління з самого Києва, а не обласного чи районного відділку. Вочевидь це зайвий раз вказує на цілеспрямований тиск виключно з політичних мотивів", - наголосив голова Кіровоградського осередку.

В свою чергу лідер Європейської партії України, народний депутат України, член парламентської фракції "Батьківщина" Микола Катеринчук відзначив, що сам не одноразово згадував у засобах масової інформації прізвище голови Кіровоградського обласного осередку в якості одного із фінансистів своєї київської кампанії. "Безумовно ця інформація викликала зацікавленість у контролюючих органів, котрі сього за вказівкою з високих провладних кабінетів вдаються до банального тиску. Мета проста і зрозуміла – змусити мене та мою команду бути покірним слугою чинній владі", - наголосив народний депутат.

"Я підготував низку депутатських запитів до правоохоронних органів аби вони втрутилися в ситуацію та надали мені роз'яснення, з приводу того, чому в такий спосіб чиниться тиск на голову Кіровоградської партійної організації", - додав Микола Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Податківці влаштували обшук в офісі Кіровоградської облорганізації Європейської партії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі