пʼятниця, 15 лютого 2019 11:43

"Найгірші випробування залишилися позаду" - Порошенко

"Найгірші випробування залишилися позаду" - Порошенко
Порошенко упевнений у можливостях України стати регіональним лідером. Фото: president.gov.ua

Україна пройшла найважчі випробування і рухається у бік економічного зростання.

На цьому наголосив президент Петро Порошенко під час вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.

"Найгірші випробування залишилися позаду. Настав час, коли успіхи нашої стратегії кожен українець має відчути по власній кишені. Відновлення економічного зростання відкриває можливості на перетворення України на регіонального лідера, на державу успішних, заможних і щасливих людей. Ми здійснимо найамбітніші плани, бо з нами ваш приклад єдності та бойового побратерства, мужності, чесного виконання свого обов'язку", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоч голосуй за Ю, хоч голосуй за П, у списках ми усі однакові" - на хіт "Плакала" випустили політичну пародію

Минулого року Україні вдалося включити до порядку денного ООН окремий пункт "Ситуація на тимчасово окупованих територіях України". Перше спеціальне засідання з цієї теми призначене на 20-те лютого - дату п'ятої річниці початку російсько-українського конфлікту.

У цей день на Генасамблеї ООН виступить президент Петро Порошенко. Він доповість про ситуацію в анексованому Криму та на окупованих територіях Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «"Найгірші випробування залишилися позаду" - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі