понеділок, 30 березня 2020 11:22

Надзвичайний стан зруйнує економіку - Арахамія

Надзвичайний стан зруйнує економіку - Арахамія
Голова фракції СН прийшов у парламент в масці і рукавичках.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія каже, що надзвичайний стан негативно позначиться на економіці.

Про це він сказав у понеділок представникам ЗМІ.

"Зараз ні (запровадження надзвичайного стану. - Gazeta.ua). Поки є можливість зберігати надзвичайну ситуацію, будемо йти тільки таким шляхом.

Бо надзвичайний стан може дуже-дуже руйнівно вразити економіку. Не хочемо цього допустити. Карантинні заходи і так заважають розвитку економіки.

У нас сервісна індустрія - тіньова. Є оцінка, яку робили асоціації, що 600 тисяч людей тимчасово вже втратили роботу тільки у Києві", - сказав він.

"Наскільки мені відомо, при прем'єрі зараз усі провідні економісти , які є в Україні, об'єдналися у такі собі think tanks. Такий консультативно-дорадчий орган, який намагається зараз розробити декілька сценаріїв із втримання економіки України", - заявив Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко виступила проти "антиколомойського" закону - нардеп

Також голова фракції СН заявив, що міністри працюють у цілодобовому режимі.

"Умова для призначення всіх міністрів - це їхнє розуміння, що вони не матимуть узагалі перші 3 місяці ніякого часу спілкування зі своїми родинами, жодного вільного часу, читання книжок. Треба буде працювати цілодобово.

Якщо людина (кандидат у міністри. - Gazeta.ua) на це погоджувалася, тоді ми далі розмовляли. Були кандидати, які, тільки почувши, що такі умови праці, сказали "Ми не згодні", і пішли", - розповів Арахамія.

Нардеп сказав, що буде ще одне позачергове засідання парламенту.

"Тому що була затримка з реформою армійського харчування", - пояснив він.

Верховна Рада на позачерговому засіданні в понеділок розгляне зміни до державного бюджету та кадрові перестановки у Кабінеті міністрів. Про це йдеться у порядку денному.

Зараз ви читаєте новину «Надзвичайний стан зруйнує економіку - Арахамія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі