неділя, 10 вересня 2017 15:24

Нацполіція не затримувала поїзд із Перемишля

  Нацполіція відхрестилися від затримки поїзда з Саакашвілі. Фото: Корреспондент.net
Нацполіція відхрестилися від затримки поїзда з Саакашвілі. Фото: Корреспондент.net

У Нацполіції України заявили, що не мають стосунку до затримки потяга "Перемишль - Київ", який не відправляється з Польщи через те, що у вагоні перебуває Михийло Саакашвілі.

Про це йдеться у заяві НПУ від 10 вересня.

"Нацполіція керується Конституцією України, законами України та іншими нормативно-правовими актами, а відтак не має жодного стосунку до розкладу відправлення залізничного транспорту. Це питання не перебуває в межах компетенції діяльності Нацполіції", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки барига міг додуматься" - потягу із Саакашвілі заборонили їхати

"Національна поліція України не наділена повноваженнями щодо будь-якої діяльності на території іноземних держав", - додали у відомстві.

Нацполіція заявили, що публікують повідомлення "у відповідь на заяви окремих політиків та громадських діячів щодо затримки відбуття потягу ... нібито за вказівкою з боку поліції".

Міхеіл Саакашвілі в'їде до України на поїзді "Інтерсіті". Про це він завив у польському Перемишлі. Екс-президента Грузії супроводжують народні депутати Юлія Тимошенко, Віктор Чумак, Юрій Дерев'янко, Дмитро Добродомов, екс-нардеп Єгор Фірсов.

Зараз ви читаєте новину «Нацполіція не затримувала поїзд із Перемишля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі