неділя, 10 вересня 2017 14:39

"Тільки барига міг додуматься" - потягу із Саакашвілі заборонили їхати

  Потягу із Саакашвілі заборонили їхати. Фото: ria.ru
Потягу із Саакашвілі заборонили їхати. Фото: ria.ru

"Укрзалізниця" зупинила відправку поїзда, в якому мав прибути в Україну Міхеіл Саакашвілі.

Про це стало відомо із стріму UMN.

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що відправку поїзда зупинили за наказом президента Порошенка.

"Це диктатура в чистому вигляді. Президент просто віддає наказ не пускати поїзд", - сказала Тимошенко.

З'явилася інформація, що вказівка надійшла від керівництва Укрзалізниці. Тепер залізничники вимагають, аби Саакашвілі покинув потяг.

"Адміністрація поїзда дала вказівку: поки пан Саакашвілі не вийде з поїзда - він не поїде", - заявив народний депутат України Юрій Деревянко, який сів у потяг "Інтерсіті" разом із колишній очільником Одещини.

"Ви уявляєте, з якими дикунами ми маємо справу? На іноземній території, в Європейському Союзі - ви колись таке чули?, - сказав Міхеіл Саакашвілі про заборону рушати потягу, де він перебуває. - Тільки барига міг до того додуматься".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заберемо паспорти і повернемо в Польщу" – Держприкордонслужба про повернення Саакашвілі

В "Інтерсіті", де перебувають Міхеіл Саакашвілі, народні депутати, активісти та представники ЗМІ, по гучномовцю оголосили, що за повідомленням Національної поліції в потязі є особа, котра не має документів для перетину кордону. Тому він не може виїхати з польського Перемишля.

В інтернеті висміяли ажіотаж навколо повернення в Україну екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїла Саакашвілі. Відповідний ролик опубліковано на сторінці "Процишин офіційний" в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Тільки барига міг додуматься" - потягу із Саакашвілі заборонили їхати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі