четвер, 21 травня 2009 09:09

На зустрічі з Платіні Ющенка пригощали суші (ФОТО)

Віктор Ющенко у Стамбулі провів зустріч з президентом УЄФА Мішелем Платіні. Розмову розбавили японською кухнею - на столі стояли суші. Тож Ющенко разом з Іваном Васюником та Григорієм Суркісом, які були присутні на зустрічі, могли поласувати екзотичною стравою. Щоправда, паличок на фото не видно.

Чи перекусили перед фінальним матчем за Кубок УЄФА українці залишається таємницею. Але додому вони повернулися з перемогою.

Окрім Віктора Ющенка до Стамбулу поїхали й віце-прем"єр Іван Васюник, секретар Ради нацбезпеки і оборони Раїса Богатирьова, міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко, т.в.о. міністра закордонних справ Володимир Хандогій.

Також до складу делегації увійшли заступник глави Секретаріату президента Юрій Богуцький, начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей, гендиректор ДП "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук, перший заступник голови КМДА Євген Червоненко, керівник ДУС Ігор Тарасюк.

TabloID, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На зустрічі з Платіні Ющенка пригощали суші (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі