четвер, 23 березня 2017 13:50

На землі 100% смертність. Для чого боятися? - Вороненков

На землі 100% смертність. Для чого боятися? - Вороненков
Вороненков не боявся смерті Фото:facebook

"Я ні від кого не ховаюся. Відкритість і публічність – головна запорука моєї безпеки", - сказав екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков у інтерв'ю Gordon.com.

"На Землі 100% смертність, і всі ми рано чи пізно помремо. Важливо те, як і навіщо ми жили. Іноді "як" важливіше, ніж "скільки". Навіщо жити в постійному страху?

Я справді не думаю про небезпеку. Я бував у місцях бойових дій, відповідав за 120 осіб. І у мене не було жодної втрати. Є кваліфікація, безумовно. Бойовий статут сухопутних військ написаний, можна сказати, кров'ю. Але є і доля, яку не перехитрити", - зауважив екс-депутат Держдуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застреленого в центрі Києва Вороненкова "прибрали" спецслужби РФ, аби розхитати ситуацію

"У мене немає гарантії власної безпеки, ні в кого немає. У Росії люблять повторювати таке навіювання: "Брехня во спасіння". Це очевидна ментальна деградація, тепер вже і вбивство на благо. Росія – держава, яка так знищує людей. Що ж тепер, жити з постійним страхом?", - запитував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп пов'язав вбивство Вороненкова з каральним апаратом Росії

"Розумію, що російська система хотіла б мене знищити, зробити мені боляче, щоб я не міг дихати. Загалом, це безпринципне збіговисько бандитів в особі управління власної безпеки ФСБ. Але, думаю, що і вони не мають санкцій, щоб розправитися з моїми дітьми і дружиною в помсту за мій вчинок", – підсумовував Вороненков.

Сьогодні близько 11:30 біля входу в столичний готель "Прем'єр Палац" невідомий у капюшоні вистрілив майже впритул у колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Охоронець встиг поранити кілера. Той зараз у лікарні під наглядом поліції.

Зараз ви читаєте новину «На землі 100% смертність. Для чого боятися? - Вороненков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі