субота, 15 лютого 2014 19:25

На Полтавщині "євромайданівцям" розіслали листівки від "Червоного сектора" (фото)

Автор: Фото: Микола Марченко
 

У курортному Миргороді розповсюдили листівку, спрямовану проти учасників Євромайдану. Ії автори асоціюють себе з "Червоним сектором", на противагу "Правому сектору".

Текст у ній російською мовою. Зокрема, сказано: "Досить дестабілізувати ситуації у країні та закликати людей до фашистських ідей! Перестаньте займатися радикальними діями, штовхати країну в конфлікт. Не без вашої участі країна переживає самі тяжкі часи".

Реакція на ці листівки неоднозначна.

Дехто з людей у цьому бачить "руку Москви", хтось вважає, що це організували місцеві комуністи із регіоналами, щоб залякати майданівців.

"Зроблено це було вночі. Я, наприклад, побачив листівку біля сьомої ранку. Знаю, що таку ж отримав Підгорний Андрій, він виконує обов'язки керівника організації із молодіжних питань. Також отримали листівки активісти Євромайдану, активісти із партії "Удар" Володимира Кличка, – розповідає Олег Супруненко із Миргородської організації ВО "Свобода".

 

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині "євромайданівцям" розіслали листівки від "Червоного сектора" (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua