неділя, 17 січня 2010 18:32

На 16.00 проголосувало більше 50% українців - Лавринович

На 16.00 проголосувало більше 50% українців - Лавринович

Народний депутат, заступник голови Партії регіонів Олександр Лавринович повідомив, що, за даними, отриманими ЦВК, уже спостерігається помітна активізація виборців.

За його словами, станом на 16.00 в Україні вже проголосувало більше 50% громадян. Лавринович наголосив, що це більш суттєвий показник явки виборців, ніж під час виборів 2004 року, коли називалася цифра у 44%.

Політик повідомив, що порушення, які на цю годину були зафіксовані на виборчих дільницях, не мають характеру масових, зловмисних, які можуть суттєво вплинути на підсумки голосування.

Він зазначив, що в різних областях, на різних дільницях є приклади присутності агітації за різних кандидатів.

Також великою проблемою Лавринович назвав невключення до списків виборців великої кількості людей. За його словами, скарги відносно того, що люди не знаходять себе у списках, надходять практично з кожної області країни.

Крім цього, депутат-"регіонал" наголосив, що занепокоєння викликає поведінка керівництва Міністерства внутрішніх справ, яке й надалі продовжує самовільно тлумачити норми права і залякувати окремих членів виборчих комісій.

Як приклад, Лавринович назвав заяву голови МВС на прес-конференції про те, що треба виконувати не закон, а треба виконувати рішення Адміністративного апеляційного суду, що було ухвалене після опівночі, бо воно начебто правильніше за всі закони України.

Депутат-"регіонал" зазначив, що після цього надійшли скарги з областей про те, що представники МВС в областях поширюють заяву свого керівника і таким чином здійснюють тиск на членів виборчих комісій, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «На 16.00 проголосувало більше 50% українців - Лавринович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі