середа, 18 вересня 2013 14:15

МВС купило в Ялті апартаменти за 14 мільйонів гривень - Москаль

МВС купило в Ялті апартаменти за 14 мільйонів гривень - Москаль
Фото: newcrimea.org.ua

Міністерство внутрішніх справ купило в Ялті розкішні апартаменти за бюджетні кошти на 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляє народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль, передає прес-служба політика.

"У грудні 2012 року за вказівкою керівництва МВС України було перераховано велику суму грошей на придбання нерухомості приватному підприємцю з міста Ялта, такому собі Тащілкіну Сергію Олександровичу, — заявляє Москаль. — 6 грудня 2012 між ПП Тащілкін С.О. та ГУ МВС України в АР Крим укладено договір на придбання нерухомого майна".

"На підставі договору 28 грудня 2012  ГУ МВС України перерахувало з бюджету С.Тащілкіну 14 222 498 (чотирнадцять мільйонів двісті двадцять дві тисячі чотириста дев'яносто вісім) гривень дванадцятьма платежами в один день (28.12.2012 року). - наголошує політик. - Зроблено це за схемою, щоб не проводити тендер, що є грубим порушенням вимог Закону України "Про державні закупівлі". Крім цього, ГУ МВС України в Криму перерахувало з бюджету на придбання нерухомого майна ТОВ КУА "Владінвест груп" 500 000 (п'ятсот тисяч) гривень п'ятьма платежами".

Водночас, він додав, що "нерухоме майно (апартаменти) куплено в м.Ялта". "Цікаво, що державне казначейство України 28.12.2012 року закрило всі операції, і залишок коштів на рахунках бюджетних установ був перераховано в м.Київ. Для кого куплені розкішні апартаменти? На ці питання має відповісти Державна фінансова інспекція та Генеральна прокуратура України, куди я направив депутатські звернення для перевірки явно незаконних фінансових операцій", - резюмував Москаль.

 

 

Зараз ви читаєте новину «МВС купило в Ялті апартаменти за 14 мільйонів гривень - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі